Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


De huid is ons grootste orgaan!  

Bij elk bezoek wordt je huid uitgebreid geanalyseerd en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Om je huidconditie te verbeteren is een behandeling alléén, vaak niet genoeg. 

Het is belangrijk om ook thuis je huid goed te verzorgen met de juiste producten. Alleen dan kun je de gewenste resultaten behalen. Producten voor thuis gebruik zijn verkrijgbaar in de salon.

Hieronder vind je een overzicht van alle Gezichtsbehandelingen. Weet je niet goed welke Facial voor jou geschikt zou zijn, mag je ook altijd contact met me opnemen voor een vrijblijvende intake en dan kunnen we samen gaan kijken hoe we je huid structureel kunnen verzorgen en verbeteren.

Beauty Break’ - Mini Relax Facial 

45 minuten

Voor de lekker” Heerlijk als je een gezichtsbehandeling wilt om even lekker te ontspannen of als je tussendoor wilt langskomen voor wat extra verzorging.


- oppervlakte reiniging

- zachte scrub

- shapen van de wenkbrauwen OF intensieve ampul

- crème masker

- dagverzorging

‘Power Cleanse' - Intensieve Reiniging 

60 minuten

“Schoon en fris” Ideale behandeling voor de onrustige, vette of acné huid die even aangepakt moet worden. Eveneens een goede keuze voor de onzuivere tienerhuid!


- oppervlakte reiniging

- intensieve granenpeeling

- grondig verwijderen van huidonzuiverheden

- shapen van de wenkbrauwen OF intensieve ampul

- kalmerende dagverzorging

‘Beautylicious’ - Standaard Facial 

75 minuten

Complete verzorging” Deze gezichtsbehandeling is ideaal om je huid goed te verzorgen en als je elke 6 tot 8 weken komt, ook in goede conditie te houden!


- oppervlakte reiniging

- zachte scrub

- stoombehandeling

- verwijderen van huidonzuiverheden

- shapen van de wenkbrauwen

- crème masker

- korte gelaatsmassage

- dagverzorging

‘Skintastic’ - Deluxe Facial 

105 minuten

“Verbetering en Verwenning” Complete facial voor de luxepaardjes onder ons en de huid die wat extra verzorging nodig heeft.


- 15 minuten rugmassage

- oppervlakte reiniging

- zachte scrub

- stoombehandeling

- verwijderen van huidonzuiverheden

- shapen van de wenkbrauwen

- intensief plantenextract (ampul) aangebracht met een

waaierpenseel massage

- masker inclusief oogcontour behandeling

- uitgebreide gelaatsmassage

- dagverzorging

‘Fit & Fresh' - Mannen Facial 

60 minuten

“Fris en verzorgd” Speciaal samengestelde behandeling voor de mannenhuid, die toch echt niet van staal is en ook gewoon verzorging nodig heeft! De producten die worden gebruikt zijn van de herenlijn van 'Les Gavots de Provence' en hebben een subtiele, frisse geur. 

(Gelieve niet te scheren voorafgaand aan de behandeling)


- 15 minuten rugmassage

- oppervlakte reiniging

- activerende scrub

- verwijderen van huidonzuiverheden

- eventueel bijknippen en bijwerken van de wenkbrauwen

- verzorgend masker met hoofdmassage

- dagverzorging
Natuurlijk is iedere facial uit te breiden met één of meerdere  'deelbehandelingen'

Ook lekker als aanvulling op je gezichtsbehandeling: een 'Geisha' Japanse gezichtsmassage!

De meeste cosmetische producten bevatten behoorlijk wat synthetische ingrediënten die vaak verantwoordelijk zijn voor diverse huid reacties en problemen! Zo zijn er heel wat chemische stoffen (denk aan harde alcohol, synthetische parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parabenen, minerale oliën etc.) die zonder dat we daar erg in hebben, dagelijks ons lichaam binnen dringen! Zelfs producten die (gedeeltelijk) natuurlijk zijn, zijn vaak minder goed voor je dan je zou denken omdat de synthethische ingrediënten alsnog in zo'n grote mate aanwezig zijn, dat de natuurlijke stoffen hun werk niet naar behoren kunnen doen. Vandaar mijn keuze om uitsluitend te werken met 100 % natuurlijke producten waar eerlijke, pure en hoogwaarige ingrediënten inzitten, die de huidconditie ook echt kunnen verbeteren, die geen enge reacties veroorzaken en die niet zijn getest op dieren!


'Les Gavots de Provence'

http://www.lesgavots.nl/  

De ingrediënten voor de producten van 'Les Gavots de Provence' zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.


Uiteraard hebben de producten van 'Les Gavots' een verrukkelijke, zachte geur waarin je de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. 'Les Gavots' is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid intens verzorgen en ook echt kunnen verbeteren!