Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hallo!

Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen!

Ik ben het gezicht achter 'Il Bel Far Niente' ---->

Mijn naam is Anja Breikers en samen met mijn partner, onze dochter, zoon en 2 honden ben ik woonachtig te Geleen in Zuid-Limburg. De salon is gevestigd in de voormalige garage naast ons huis...mijn ouderlijk huis om precies te zijn!

Al van jongs af aan heb ik een grote voorliefde voor 'Beauty'. Als kind werd ik regelmatig betrapt met mijn gezicht volgeschilderd met moeders make-up en probeerde ik zelf schoonheids brouwsels te maken met bloemen uit de tuin en allerlei andere dingen die ik vond in de badkamer! Uiteindelijk ben ik de opleiding tot 'Allround Schoonheidsspecialiste' 

 gaan volgen met als specialisatie vak 'Visagie'.

Inmiddels zit ik al 17+ jaar in het vak en mijn ervaring heb ik onder andere opgedaan in verschillende spa resorts op Sint Maarten (N.A.) waar ik jaren met veel plezier gewoond en gewerkt heb. Hier is ook het 'Wellness' vlammetje aangewakkerd en heb ik ontdekt hoe heerlijk ik het vind om mensen in de watten te leggen en hoe belangrijk ontspanning op zijn tijd is!

Regelmatig school ik mijzelf bij door middel van cursussen en workshops zoals:

Diverse lichaamsmassage cursussen

Workshop Japanse gezichtsmassage

Opleiding grimeren voor theater

Opleiding algemene ondernemersvaardigheden

Aromatherapie opleiding

S.P.A. aromatherapie cursus

Wimperextensions Cursus

Masterclass 2D-6D volume lashes

Browtastic Hennabrow training

Elleebana Lashlift training

Online Browllift training

Diverse product en apparaat trainingen

Eind 2012 heb ik de stap naar een eigen praktijk gemaakt. Ik heb een grote passie voor mijn vak, ben zeer gedreven in  alles wat ik doe en voer dit door in mijn gehele werkwijze. In mijn praktijk werk ik alleen, dus je zult altijd persoonlijk door mij worden ontvangen en behandeld. Voor iedere behandeling wordt ruim de tijd genomen en ik wil graag dat iedereen ontspannen en als herboren de deur uitgaat... Klant tevredenheid staat op nummer één!

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn knusse salon!

 Vriendelijke Groetjes, 

Anja