Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Under Construction

Nog Belangrijk:

  • Voordat je naar de salon komt voor je Lashlift is het voor mij wel zo fijn als je thuis al alle oog-make up verwijderd hebt.

  • Ben je lensdragend? Vergeet dan niet je lensspulletjes (of bril) mee te nemen. De ogen moeten worden uitgespoeld en daarbij lig je ook wel even een tijdje met je ogen dicht, dus dan is het wel zo fijn om ze even uit te kunnen doen.

  • Houd er rekening mee dat de wimpers na de behandeling 24 uur lang niet in aanraking mogen komen met water en/of stoom. Ook liever geen zonnebank of sporten tot een dag na de behandeling.

  • Het is heel belangrijk dat je mij van te voren op de hoogte brengt van eventuele oog gerelateerde problemen of andere medische aandoeningen die hier invloed op zouden kunnen hebben! Er zijn namelijk bepaalde gevallen waarin het verstandiger is om de behandeling niet te doen. Uiteraard werk ik met veilige materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik rondom de ogen, desondanks is er altijd een kleine kans dat er een reactie plaatsvindt. Mocht dit zeldzame geval zich voordoen, wil ik graag zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

  • Houd er rekening mee dat de Lashlift in het geval van een zwangerschap (of andere hormoon-gerelateerde aandoening) minder goed kan pakken of dat het resultaat minder lang houdt. Ook kun je tijdens de zwangerschap vaak gevoeliger reageren en in het geval dat er een reactie zou optreden, mag je veel anti- histamine/ allergie medicatie niet gebruiken. In het eerste trimester wordt een Lashlift zowieso afgeraden.