Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Wegdromen bij kaarslicht en rustige muziek en jezelf helemaal overgeven aan de 

'schoonheid van het nietsdoen'! Ieder mens heeft van nature de behoefte om aangeraakt te worden en een 'Massage ' kan dan ook heel therapeutisch werken;

niet alleen vanwege de ontspanning maar ook om je gezondheid te verbeteren!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen oplevert:

Het verlicht stress en onderbewuste spanningen

Geeft je nieuwe energie

Zorgt voor een algehele, betere doorbloeding

Werkt ontspannend op het zenuwstelsel

Maakt stijve spieren en plaatselijke blokkades los

Bevordert een diepere ademhaling

Versterkt het immuunsysteem

Werkt helend op veel voorkomende pijnklachten zoals reuma of migraine

Uiteraard wordt er vooraf aan de massage eerst een korte intake gedaan en worden eventuele medische problemen besproken. Ook kun je aangeven of je ergens extra aandacht aan wilt besteden. Tijdens de massage lig je op een heerlijk verwarmd en comfortabel bedje en wordt je netjes dicht gedekt met handdoeken en een dekentje; 

je ondergoed mag je overigens gewoon aanhouden.

De massages zijn professioneel en op geen enkele manier erotisch bedoeld!

Weet je niet zo goed welke massage voor jou het beste geschikt is, kan ik je daarin adviseren.

'Massage Break’ - Rug, Nek & Schouder Massage 

30 min

Korte, doeltreffende massage behandeling die HET probleemgebied bij uitstek aanpakt. Wie heeft er tegenwoordig geen last van een pijnlijke onderrug, stijve spieren of een vastzittende nek? Deze massage is dan ook gericht op het losmaken van de rugspieren en het verminderen van opgekropte spanningen, die veelal door stress, overbelasting of een verkeerde (werk) houding ontstaan. 

'Chill Out’ - Ontspannings Massage 

60 of 90 minuten

Laat je weer als herboren voelen! Deze massage, ookwel 'Zweedse Massage' genoemd, wordt uitgevoerd met gepaste druk en vloeiende bewegingen en zorgt voor een algeheel weldadige beleving. Na afloop ben je helemaal relaxed en wil je eigenlijk niet meer opstaan! 

‘Scentsational' - Aromatherapie Massage 

60 of 90 minuten

Ontspannende, therapeutische massage waarbij de 'Aroma' massage oliën specifiek worden afgestemd op jouw behoeftes. Elke etherische olie bestaat uit krachtige essences (afkomstig uit bloemen, planten, kruiden, bomen of vruchten) die ieder hun unieke eigenschappen hebben. De oliën ruiken dus niet alleen lekker maar werken ook helend op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Kies  voor een 'Custom Blend' die ik speciaal voor jou samenstel of uit één van de heerlijke 'Homemade  Massage Blends' ( Dreams, Happiness, Love, Wellness of Muscle Magic) 

die je meenemen op je persoonlijke geurreis 

'Rockstar’ - Hotstone Massage 

60 of 90 minuten

Ideaal voor de koukleumen onder ons!

Deze massage wordt uitgevoerd met prettig verwarmde basaltstenen. 

Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid wat uitermate goed de warmte kan vast houden. De stenen komen uiteindelijk terecht in rivierbeddingen of in zee, waar ze door het water en de jaren heen een mooie gladde vorm krijgen.

Door middel van langzame bewegingen en de comfortabele warmte wordt een intens diepe ontspanning gecreëerd, en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld.

‘Muscle Mania’ - Deep Tissue Massage 

60 of 90 minuten 

Deze 'Sport Massage' met diepe druk is favoriet onder de mannen en is speciaal gericht op het losmaken van spanningen in de spieren. Vaak zijn er, als gevolg van overbelasting of sportblessures, blokkades in de spieren en in combinatie met een verslechterde doorbloeding ontstaan de welbekende 'knobbeltjes'.

De blokkades en stijve spieren worden stevig aangepakt en dat kan soms wat gevoelig zijn...

('No pain, no gain!') De massage wordt uitgevoerd met een therapeutische olie die goed is voor de spieren, de doorbloeding stimuleert en het afvoeren van afvalstoffen bevordert.

'Mommy Rules!!' - Zwangerschaps Massage 

60 minuten

'Me time' voor de aanstaande mama! 

Deze massage werkt heerlijk verlichtend op de bekende zwangerschapskwaaltjes en is volkomen veilig voor je baby... Sterker nog, uit onderzoek is zelfs gebleken dat massage tijdens de zwangerschap een goede uitwerking heeft op de ontwikkeling van de foetus.

Deze zachte en liefdevolle massage wordt deels op de zij uitgevoerd, waarbij je comfortabel ondersteund wordt met kussens, en er wordt een neutrale massage olie gebruikt.

Indien je het prettig vindt wordt je buik ook gemasseerd.


Deze massage geef ik niet in het eerste trimester van de zwangerschap!

Geisha’ - Japanse Gezichtsmassage 

60 minuten

In de Japanse cultuur wordt schoonheid gezien als de weerspiegeling van het evenwicht tussen geestelijke en fysieke gezondheid. Deze zachte, verfijnde massage met technieken volgens Japanse traditie, heeft als doel het in balans brengen van de Qi-energie van lichaam en geest. 

Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de benodige aandacht...

De massage begint met het losmaken van de nek en schouders zodat alle spanningen loskomen, de doorbloeding wordt bevorderd, en de afvalstoffen die vrijkomen beter afgevoerd kunnen worden. Een goede doorbloeding is belangrijk om het lichaam gezond te houden en vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan.

Vervolgens worden de gezichtshuid en de gezichtsspieren behandeld. Zwakke gelaatsspieren gaan op den duur zakken waardoor de huid ook verslapt. Door de massage wordt het spierweefsel weer elastischer, strakker en sterker. Tevens worden de gezichtszenuwen gestimuleerd waardoor de voedingsstoffen zich beter kunnen verdelen en waardoor ook de huid zich sneller herstelt en verstevigt.

Dan volgt de energetische fase; drukpunten en energiebanen (de zogenaamde 'meridianen') in het gezicht worden gestimuleerd waardoor bepaalde huidproblemen zullen verbeteren en de lichaamsenergie in balans raakt.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage van het hoofd en de hoofdhuid en als allerlaatste worden je gezicht en decolleté lekker gereinigd en beschermd met een zachte, natuurlijke dagverzorging.

Houd er rekening mee dat je haren wat vet kunnen worden van de massage olie.

Deze behandeling is ook heerlijk als aanvulling op een gezichtsbehandeling!